ABOUT THE PROJECT

Client: The Haberdashers’ Aske’s Boys’ School
Designer: BH&M Chartered Architects
Project: 
Haberdashers Aske’s New Sports Centre, supply & fit.
Joinery requirements: Reception desk
Address: Elstree, Hertfordshire

 

Haberdashers Aske’s New Reception desk - web large

The Haberdashers’ Aske’s school for boys, is a prestigious public school situated in Elstree, Hertfordshire, and are proud members of the Haileybury Group.

The school is committed to excellence and firmly believe in providing their students with the best facilities to aim them with their continued learning.

Haberdashers' Aske's - New Sports Centre - web large

In 2016, the school’s architects approached the joinery with a view to build their main entrance reception desk.

Desk plan HABS

They also commissioned our sister company to construct the swimming pool and to replace existing structures on the site adjacent to the existing sports hall sports hall. You can read the Jerram case study here – Haberdashers Case Study

THE RECEPTION DESK

This project involved the supply & installation of a 6m diameter curved reception desk constructed from Euro Oak veneered MDFs, flexi MDF and pearl grey laminated MDFs.

This was made from European Veneered Oak with Solid Oak Edging.  The reception desk was constructed and assembled at the Falkus Joinery Workshop on a special levelling platform to make sure when installing the desk that the joints and mitres are seamless.

HABS reception desk design sheet

 

We hope you enjoyed hearing about this project. If you have any similar projects and would like to discuss your requirements, please do not hesitate to get in touch.