ABOUT THE PROJECT

Client: Plan C
Architect/Designer: Tasou Architects  
Project type: supply and fit
Joinery requirements: reception desk, cupboards, media unit, 2X tea points, server rack, and custom made joinery storage solutions throughout the property  
Address: Camden, London

Jeffrey's Place -office-exterior-1920x1000
Bespoke-reception-desk-Jeffrey's Place

The client

Plan C are a family run, interior design agency, who’s ability to create flawless spaces has led to award-winning success.

Their latest project, Jeffery’s Place, stands amongst a row of mid-19th century mews houses just a stone’s throw away from Camden’s bustling markets.

The team commissioned the workshop to deliver the joinery works, and assist with transforming the property into a commercial office space. 

Joinery requirements

Built over three stories, this dramatic property featured long narrow rooms which presented a multitude of challenges. To help combat this we were tasked with providing clever bespoke joinery storage solutions that would help to maximize the limited space and let as much light in as possible. 

The joinery requirements included the following, reception desk, cupboards, media unit, 2X tea points, server rack, bespoke storage solutions throughout.   

Custom-made-media-unit-Jeffrey's Place
Bespoke wardrobe - Jeffrey's Place

The results

From concept to completion the project lasted 12 months, and resulted in some very satisfied clients. 

Due to the exceptional design and execution of the space, Jeffery’s Place, has recently been shortlisted for The Architects Journal 2019 Small Projects Awards . An award which showcases the best architectural schemes built for £250,000 or less. 

We hope you enjoyed reading about our latest project. If you have any questions or would like to discuss any upcoming projects – get in touch today. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.