About this project

Client: JFC Ltd.
Architect: Faulkner Browns Architects.
Address: King Street, Hammersmith, London W6

FJL supplied poolside, studio and gym perimeter benching the project.

Latymer School 1
The specification called for a high-grade oak with a durable finish resistant to both temperate changes and moisture. Any naturally appearing knots had to be less than 5mm in diameter.

Latymer School
FJL selected quarter-sawn European oak, sourced from Italy, for the all the benching for its superior quality and knot selection.

Latymer School 3.jpg
The constructed benches were finished using a highly resistant clear polyurethane finish. The base and first coat were carried out in the factory with the final coats being applied once installed.

Latymer School 2.jpg

Contact us

Leave a Reply