ABOUT THE PROJECT


Client:
 C.F Moller Architects  
Architect/Designer: C.F Moller Architects 
Project type: Supply and fit 
Joinery requirements: Build a mezzanine floor, kitchen unit, shelving and storage, stairs x2, seating unit, meeting room, wardrobe
Address: Telephone House, London  

Telephone House upper floor
Wooden stairs

The client

C.F. Møller Architects is one of Scandinavia’s leading architectural firms, with 90 years of award-winning work in the Nordic region and worldwide. The practice approached the joinery in the summer of 2018 as they were in need of a full office renovation to make room for their expanding team. 

Joinery requirements

The client had an ambitious design as they were hoping to pack as much in to the space as possible, without compromising on storage space. The client required the joinery to build a complete mezzanine floor, kitchenette, shelving and storage, seating unit, meeting rooms and wardrobe. 

Projector-screen
Telephone house

The results

From start to finish the project lasted 12 weeks. Including the build and installation. The architects were very pleased with the office renovation and we look forward to maintaining a healthy working relationship going forward.   

Joinery Gallery

Telephone-House-plywood-office-800x800
Telephone-House-office-refirbishment-800x800
Telephone House meeting-room-800x800

We hope you enjoyed reading about our latest project. If you have any questions or would like to discuss any upcoming projects – get in touch today. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.